top of page
laser-2.png

Voor wie?

Laserontharing met de Lightsheer® diodelaser is in principe geschikt voor alle huidtypes en haartjes, uitgezonderd voor haartjes met geen of te weinig pigment zoals witte, grijze en donshaartjes. Bij mensen met een lichte huid en donkere haren behalen we de beste resultaten. 

Wil je zeker zijn? Kom gerust langs voor een vrijblijvende testsessie en overtuig jezelf van het resultaat.

Indicaties:
Ongewenste haargroei
Ingegroeide haren
Irritatie na het scheren
Hydradenitis supperativa 
Folliculitis
Pseudofolliculitis barbae 
Transgenderzorg

DIT DOEN WE ALS DE BESTE

Het principe van definitieve laserontharing

Onze haartjes groeien in fasen. Het zijn enkel de actieve haarzakjes die we kunnen behandelen. Vandaar dat meerdere sessies nodig zijn.

De laser produceert een hoog geconcentreerde zuivere lichtbundel, met zeer hoge energiewaarde en één specifieke en ideale golflengte van 800nm. Deze lichtbundel wordt absorbeerd door het donkere pigment (melanine) van het haartje tot diep in de haarwortel. Hierbij komt warmte vrij waardoor de wortel vernietigd wordt. 

Door de speciaal geïntegreerde koelende Chilltip technologie, worden de omliggende huid en de onderliggende bloedvaten maximaal beschermd tegen de warmte van de laserpuls. Het haarzakje dat vanaf de eerste behandeling door de hitte beschadigd wordt, blijft voorlopig gewoon zitten. De huid start een genezingsproces en zal het vernietigd wortelzakje gaan resorberen, waardoor het haartje los komt te zitten.

Behandelresultaten

Afhankelijk van de zone zal het haartje na x aantal dagen vanzelf uitvallen. Bijvoorbeeld in het gelaat gebeurt dit meestal binnen de week, bij oksels en bikini na 10 à 14 dagen en op de benen na 4 à 6 weken. 

Daarna merkt u in 1e instantie dat de volgende fasen haartjes trager groeien, dunner en minder stug worden. Behandeling na behandeling ziet u uw beharing verminderen. 
Al vanaf de 1e behandeling zal u een heus comfort ervaren.

Aantal behandelingen 

Bij vrouwen kunnen we met 5 à 8 opeenvolgende laserbehandelingen 80 tot 90% van de haren reduceren. Mannen hebben meestal iets meer behandelingen nodig daar zij van nature ook veel meer beharing hebben. Gemiddeld dien je als man rekening te houden met 6 tot 12 behandelingen, om een 70 tot 80% permanente vermindering van de haren te bekomen. Naast het geslacht is het aantal behandelingen ook afhankelijk van de haarcyclus, de zone, de kleur, structuur en densiteit van de haartjes, het huidtype en de leeftijd. 

Bij het intakegesprek zal de verpleegkundige u daar meer duidelijkheid kunnen in brengen.

De meest gehoorde uitspraak van onze klanten:

"Had ik dit maar al veel eerder laten doen!"

laserontharing

Laserontharing
 

Die vervelende haartjes en bultjes zo beu? Terecht, kies voor uw eigen vrijheid en maak er definitief komaf mee. Boek snel uw laserontharing afspraak en laat onze verpleegster Cathy 'do her magic'. 

laser.png

laser promo

Wist je dat wij altijd laser promo's hebben?

laser kopie.png

Laserontharing jonger dan 26 jaar?
 

Jullie genieten van een voordeeltarief!

Oksels 100€ ipv 120€
Bikini Brazilian 125€ ipv 150€
Onderbenen excl. knie 200€ ipv 250€
Rug T-shirt 400€ ipv 450€
Rug Marcelleke 260€ ipv 300€

IMG_4614.PNG

laser prijzen 

 

Bekijk ook zeker onze promo's!

Wist je trouwens dat we zowel jongeren, vrouwen als mannen laseren?

bottom of page