top of page
  • Foto van schrijver Elke

Al slapend afslanken!


Zoals je Elke wel al kent is ze van het principe, eerst zien en dan geloven. Heel veel firma's zijn er over de vloer geweest met tekst, uitleg en het zelf ondervinden. Want als Elke er niet in gelooft komt er niets van in huis.

Elke is het levende bewijs dat BodySculptor werkt. Ze is op een maand tijd al 9 kilo kwijt, een broeksmaat kleiner, 5% vet kwijt, spiermassa is hetzelfde gebleven (wat bij een crash dieet het eerste is wat weg ebt!) haar BMI met 3 omlaag en haar viscerale vet met 1 kg naar beneden (gevaarlijk vet die rond de organen zit!) en ze zit bijna de helft van haar beurten.


​Je kan bij BodySculptor 3 dingen doen;

  • gewoon bodysculptor beurten, kuur zonder meer (ga je de viscerale vetten mee aanpakken en je lipolyse(vetafbraak) gaan stimuleren

  • bodySculptor met sporten, ga je de viscerale vetten mee aanpakken en je lipolyse(vetafbraak) gaan stimuleren en op je eigen tempo spieren gaan versterken en opbouwen.

  • bodysculptor met ons restart dieet, ga je de viscerale vetten mee aanpakken en je lipolyse(vetafbraak) gaan stimuleren, en een dieet volgen met alle producten die je in huis hebt, dus geen vervangmaaltijden en poedertjes enzo.


BodySculptor: afslanken zonder sport of dieet BodySculptor is een moderne medische afslankmethode die draait rond het stimuleren van de lipolyse. Lipolyse is het proces waarbij je lichaam vet uit je vetcellen gaat halen en aanvoert voor verbranding. Een vertraagde lipolyse kan een reden zijn waarom je zelfs na een sportprestatie of dieet geen verschil ziet. Met andere woorden: Hoe beter je lipolyse werkt, hoe vlotter je afslankt. En daarbij helpen we de natuur graag een handje.

Hoe werkt de BodySculptor-behandeling? Je trekt een speciaal pak aan en gaat comfortabel liggen op de behandelingstafel. Er worden lage-frequentie-golven afgegeven op je lichaam. Dat voelt aan als een soort massage, maar terwijl jij ligt te genieten worden je spieren aan het werk gezet. Je ververbranding wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.

Welke resultaten kan ik verwachten? Omdat je metabolisme gestimuleerd wordt, kan je tot 650 kcal extra per dag verbranden. Uit medische studies blijkt bovendien dat je na een kuur van 12 behandelingen gemiddeld 1 tot zelfs 2 kledingmaten kwijt bent. Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling is er nog een opvallend verlies in centimeters. De lymfedrainage zorgt er bovendien voor dat vocht en afvalstoffen vlot worden afgevoerd. Hierdoor wordt je huid steviger en heb je minder last van zware of vermoeide benen. Wij raden voor een optimaal resultaat een kuur aan van 12 behandelingen (2 à 3 keer per week).

Na de behandeling Zeker tijdens de eerste vier uur na een behandeling raden wij je aan om geen koolhydraten in te nemen. Op die manier kan je lichaam zich focussen op het verbranden van de vetten. Nog beter is om na een behandeling ook wat te gaan sporten, wandelen, of iets van beweging te doen. Zo gaat je lichaam nog meer vet verbranden. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken om zo de losgemaakte vetten en afvalstoffen af te voeren (minstens anderhalve liter).

Is het betaalbaar? ​BodySculptor is voor een toestel een zeer betaalbaar gegeven. We hebben een actie waarbij je 10% korting krijgt op je kuur! En bij een volledige kuur nog een extra 2L drinkfles erbij krijgt. Het komt op ongeveer 45€ per sessie in kuur verband om een half uur lekker te genieten.

WE DOEN GRATIS TESTDAGEN! Laat iets weten en we schrijven je in!

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page